Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

E-Compass keresztény együttes egyenesen Finnországból! – Leevi Ahopelto vezetővel és Hannu Ala, Richard Blomerus tagokkal beszélgetünk

Műsorvezető: 2023. december 08. péntek, 08:32 Meghallgatva: 359 alkalommal

A szokásos Sziládys reggeli áhítat különleges koncertet és bizonyságtételeket hozott december első hétfőjén. A -10 fokos hideg ellenére meleg szeretettel és lángoló lelkesedéssel muzsikáltak, énekeltek és tettek bizonyságot Krisztus szeretetéről, a reményről az egyenesen a Télapó hazájából jött vendégek. Körútjukat Jánosi Ferenc a keceli pünkösdi egyház presbitere, ifjúság segítő szakembere segítette, mely során Soltvadkert és Kiskőrös iskoláiba, sportcsarnokába is eljutottak a csodálatos és reményt hozó szeretettel a finn vendégek. Az együttesről többet is megtudhatnak a www.e-compass.fi honlapon. Feltétlen tartsanak velünk, hisz mai interjú különlegességünkben egy finn nyelven elhangzó cigány dalt is hallhatnak!

Adás hallgatása