Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Jó hírek a Semmelweis kórház szülész-nőgyógyászati osztályának háza táján – Dr. Rénes Lóránd helyettes osztályvezető főorvossal beszélgetünk

Műsorvezető: 2024. január 05. péntek, 10:04 Meghallgatva: 294 alkalommal

A Szülész-Nőgyógyászok Csillaga Díjának friss nyertese, riportalanyunk elsőként az év első babájáról mesél nekünk. Megismerjük az osztályt jellemző szívderítő számokat is. Az elmúlt években megduplázódott az osztályon születő babák száma, és ami legalább ekkora eredmény, hogy a nőgyógyászati speciális, szakmai műtétek száma szintén magas. Országosan elismert szakmai központtá fejlődött és fejlődik az osztály, több területen is, mint a kismedencei korrekciós műtétek, vagy például az endometriózis területén. Szakmai protokollok kidolgozásán is dolgozik a napi munka mellett a rendkívül fiatal szakorvos csapat. Jó és demokratikus a légkör és hangulat, hangsúlyozza egyik titokként a szép eredmények magyarázatánál Dr. Rénes Lóránd, ez elengedhetetlen ha fejlődni akarunk. Feltétlen tartsanak velünk mai érdekfeszítő beszélgetésünkbe!

Adás hallgatása