Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szabó Ferenc a Szilády Áron Református Gimnázium és Kollégium igazgatója ismerteti az iskola 2024-es felvételi lehetőségeit

Műsorvezető: 2024. január 12. péntek, 17:45 Meghallgatva: 345 alkalommal

Az elmúlt években komoly emelkedés látszik az intézménybe felvételiző diákok számában – meséli örömmel a gimnázium vezetője. Két-két nyolc és négy évfolyamos osztályt tervezünk indítani az előző évekhez hasonlóan a nagy érdeklődésre való tekintettel. Hallunk tőle a tagozatokról, sportról és nyelvi képzések működéséről, a duplaórás tanítási rend előnyeiről. A legnépszerűbb a biológia tagozat továbbra is, melyre tavaly 4,8 volt a felvett diákok átlaga, nyilván idén még nem lehet tudni mennyi lesz ez, tette hozzá. A Szilády tanulóinak lelki -spirituális nevelését Damásdi Péter iskolalelkész segíti 2023 szeptemberétől. Tartsanak velünk a részletekbe! A felvételihez kapcsolódó részletes információk a https://szilady.net/ oldalon találhatók bővebben.

Adás hallgatása