Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Gyakran zuhanunk álmunkban? Ez fontos üzenetet jelenthet!

Írta: Szabó-Kocsis János

Ma is vita tárgyát képezik az álmok, és azok jelentései. Nyilván egyértelmű magyarázat nincs arra, hogy miért álmodunk, miért jelennek meg bizonyos képek, emberek álmunkban, és miért vannak visszatérő álmaink, amikor egy bizonyos élethelyzet rendszeresen megismétlődik, miközben az igazak álmát alusszuk.

Most következzen pár gyakori álomkép és annak jelentése, melyek fontos, meghatározó információkat árulhatnak el az életünkről!

Ha el-, leesünk

Ez arra utalhat, hogy nem akarunk, vagy nem tudunk betartani, eleget tenni bizonyos kötelezettségeknek. Ha esés után gyorsan felállunk, akkor nincs nagy gond, de ha időbe telik, amíg talpra állunk, akkor előbb meg kell oldanunk a problémánkat a való életben.

Egyensúlyzavar

Ez azt jelenti, hogy jobban kellene bíznunk a saját erőnkben, képességünkben, és ha pozitívak maradunk, minden jól fog alakulni az életben.

Égből való lezuhanás

Ez egy figyelmeztető jelzés, amelyet a szervezetünk küld, jelezve, hogy valami nincs rendben az egészségünkkel. Ez lehet kimerültség, vagy egy régi, kikezeletlen betegség kiújulása.

Állatról való leesés

Nem fontos, hogy milyen állatról esünk le, az álomkép jelentése az, hogy attól tartunk, rettegünk, hogy valaki le fog győzni, és jobb lesz nálunk.

Vízbe való esés

Ez egy érzelmi stresszre utal. Ha a víz tiszta és nyugodt, akkor az érzelmi krízis hamarabb elmúlik, ha viszont zavaros és hullámzó, akkor a helyzet súlyosabb.

Ha valaki fellök bennünket

Ha ismerős taszít fel bennünket, akkor segíteni akar a fejlődésünkben, ha viszont egy ismeretlen az elkövető, akkor dolgoznunk kell az önbecsülésünkön.

Ha valakivel együtt zuhanunk le

Ez arra utalhat, hogy egy közeli ismerősünk elárul, így vigyázzunk, hogy kiben bízunk meg. Ha a zuhanás után sikerül talpon maradnunk, akkor urai vagyunk a helyzetnek, ha viszont a hátunkra esünk, akkor valakitől segítséget kell kérnünk, hogy felállhassunk.

Véget nem érő zuhanás

Egyedül képtelenek vagyunk megoldást találni egy komoly élethelyzetre, így jól tesszük, ha segítséget kérünk.

Forrás: http://filantropikum.com/gyakran-zuhansz-almodban-ez-a-fontos-uzenetet-jelenti/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!