Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Öt női szokás, amit az erősebbik nem sohasem fog megérteni!

Írta: Szabó-Kocsis János

Már-már szinte közhelyes témának számít az, hogy a férfiak valószínűleg sohasem fogják igazán megérteni, hogy egyes dolgokat miért is csinálnak a nők, ezért összegyűjtöttük azt az öt legtipikusabb női szokást, aminek hallatán vagy láttán a férfiak csodálkozóan felvonják szemöldöküket.

1. Szándékos érzelmi „sanyargatás” és lelki fájdalmak

Biztosan találkoztunk már olyan esettel, amikor egy nő egy megható film láttán egy teljes doboznyi zsebkendőt telesírt. De miért is van szükségük a nőknek ezekre az „érzelmi hullámvasutakra”? Szakértők szerint ez amiatt lehet, hogy a nők így próbálják felfedezni és megérteni, hogy hogyan is érhetnék el a filmvásznon látott romantikus élményeket a saját kapcsolataikban is. Ennek az apró „csajos-szokásnak” óriási hatása van a női párkapcsolatokkal szemben felállított elvárásoknak. A filmbeli karakter szenvedései valamilyen módon egyfajta feldolgozásképpen is funkcionálnak, mert ezzel azonosulva a saját érzéseit is könnyebben feldolgozhatja.

2. Csapatos toalett-látogatás

Külön mítoszok keringnek a pasik fejében, hogy vajon mi is történhet a mosdóban, amikor egyszerre több nő megy be. Ennek semmilyen különleges oka nincs: akár női higiéniához szükséges termékeket cserélnek, vagy csak egyszerűen a szerelmi életükről fecsegnek, sminktippeket osztanak meg egymással, tehát nyugalom, semmi eget rengető nem történik odabent.

3. Trükkös kérdéseket tesznek fel

„Kövérít ez a ruha?” vagy „Miért is nem jegyzed el a barátaidat, ha már annyi időt töltesz velük?” – ezek a legtipikusabb becsapós női kérdések, amiktől a férfiak úgy félnek, akár a tűztől, mert tudják, hogy ezekre nem lehet jó választ adni. A nők nagyon jók az érzelmeik kifejezésében, de néha még ők is bajlódhatnak ilyen téren, mert olykor nehéz kimondaniuk azt, hogy „Olyan jól esne tőled egy bók.” vagy „Bárcsak annyira élveznéd a velem töltött időt, mint amennyire a barátaiddal töltöttet.” Szóval az ilyen beugratós kérdések és megjegyzések mögött sokszor mély, a háttérben tomboló érzelmek rejtőznek, ezért próbáljuk megfejteni és figyelemmel közeledni feléjük.

4. Az ellenkezőjét mondja annak, amit valójában érez

„Nincs semmi baj, minden rendben” – hangzik el a nő szájából a mondat, aminek köze sincs az igazsághoz. De akkor miért mondják épp az ellenkezőjét annak, amit éreznek? Ez az, amit a férfiak sosem fognak megérteni. Ilyenkor a nő a hanghordozásával, az arckifejezésével és a testbeszédével próbálja rávezetni a férfit az igazságra, remélve azt, hogy képes olvasni a sorok között és rájön, hogy mi bántja valójában.

5. Panaszkodnak, ha más pasik flörtölni próbáltak velük

A legtöbb férfi számára pozitív dolgot jelent, ha egy idegen nyomulósan flörtölni próbál velük, de a nők esetében ez kissé másként van. Hiába veted be a leglenyűgözőbb csajozós technikádat, ha nincs esélyed nála, akkor semmi nem fog segíteni. Ilyen helyzetekben a nők gyakran áldozatnak érzik magukat, hiszen egy „nemkívánatos idegen” próbál közeledni feléjük. Hiába az udvarias lekoptatás, a férfiak sokszor nem veszik a lapot, és csak továbberőltetik a dolgot.

A női lélek megértéséhez türelemre és nagyfokú empátiára lesz szükséged, de ha fejlett érzelmi intelligenciával rendelkezel menni fog, és végre megértheted a nők köré képzelt „titokzatosságot”.

Forrás: http://filantropikum.com/5-noi-szokas-amit-az-erosebbik-nem-sosem-fog-megerteni/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!