Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Atlasz profilax kezelés – azaz a legfontosabb csigolyánk a helyére kerül! – Somi Magdolna manuálterápia, Atlasz kezelés specialistával és munkatársaival Faragó Ilonával és Becskeházi Leventével beszélgetünk

Műsorvezető: 2023. augusztus 17. csütörtök, 13:59 Meghallgatva: 455 alkalommal

Közel 20 éve foglalkozik mozgásterápiával Magdi, az Atlasz kezelést, módszert egy évtizede ismerte meg, és honosította hazánkba. Tapasztalatai messzemenően igazolták a módszer eredményességét éppen ezért igyekszik terjeszteni, megismertetni az emberekkel miről is van szó. Mi mindenre van hatással az legfelső, csigolyánk az Atlasz helyzete? Az Atlasz funkciója, hogy a közel 5-7 kg súlyú fejünket tartsa, ha nincs a helyén terheli  az egész gerincoszlopot okozva ezzel számos mozgásszervi és belső szervi problémát! Az Atlasz metódus ismertetésén túl arról, hogy milyen  kezelésre van szükség a korrekció után után, azt Faragó Ilonától és Becskeházi Leventétől, Somi Magdolna munkatársaitól fogjuk megtudni mai interjúnkban!

Adás hallgatása