Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Mi teszi a sikeres vállalkozást? – Jamrik Mártával az LCF Kids Club országos vezetőjével, vállakozói coach-al beszélgetünk

Műsorvezető: 2023. november 30. csütörtök, 09:53 Meghallgatva: 304 alkalommal

Kiskunhalas bár kisváros, mégis több izgalmas dolog elindulásának és működésének országos központja, elindítója. Mindegyikben közös tényező Jamrik Márta kitartó és kreatív munkája. Ő lett vezetője három évtizede a hazánkban is útjára induló LCF Kids Club-nak, melyhez először tapasztalatokat kellett gyűjteni, majd a nemzetközi standardokhoz hazai könyveket, módszereket kidolgozni. Ehhez kapcsolódott az a kiégést megelőző kezelő coach tevékenység, melyben szintén élen járt és szívügyének tartotta riportalanyunk. Már nem is meglepő ezek után, hogy az Inspiráló nők klubjának is alapító tagja lett, mely városunkból indult, s mára országos közösséggé nőtte ki magát. Mit jelent mindez az életében, hogyan is jöttek létre és hogyan működnek ezek a klubok és szervezetek? No és mit takar az Önbizalom növelde közösség? Feltétlen tartsanak velünk mai inspiráló beszélgetésünkbe!

Adás hallgatása