Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2024. 04. 19. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Szepes László

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Serkenj fel! - Édes Árpád- Református

5:00 – Hajnali virrasztó irodalom: Alexandre Dumas - Emma Lyonna

6:00 – Helyi hírek

6:10-Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Félúton halászléfőzőfesztiválról helyzetjelentés – A Top-Ár Kft. csapata standról. A nagyszerű hangulatú eseményen készült riportunkat fogadják szeretettel! Interjúalanyunk Varga Liviu séf és cégvezető. Fogadják szeretettel a beszélgetést!

Félúton halászléfőzőfesztiválról helyzetjelentés – A HABI Kft. csapata standról. A nagyszerű hangulatú eseményen készült riportunkat fogadják szeretettel! Interjúalanyunk Garas László séf és munkatárs a cégtől. Fogadják szeretettel a beszélgetést! (ismétlés)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 –MTI Országos hírek

9:00 –MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Jóllét: Bene Zsófia kriston módszer oktatóval beszélgetünk a szinte mindent is segítő útról! Sokan hallottak már a kriston módszerről, de azt jóval kevesen tudják, hogy férfiak és nők számára egyaránt segít aranyér, vizeletcseppenés megelőzésére, gyógyítására, csak néhányat emelve ki sok hasznosság közül. A törzs alsó részének edzése, karbantartása az összes belső szervünk tartását segíti, így nagyon széles skálán mozog mi mindent segít a módszer megtanulása, gyakorlása. Nemcsak fizikai gyakorlatok, de érzelmi segítés is része a programnak. Feltétlen tartsanak velünk mai beszélgetésünkbe!(ismétlés)

11:00 –MTI Országos hírek(ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

12:10 – Retro magazin: Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre.

13:00 –MTI Országos hírek

13:10 – Halasi kaleidoszkóp:Kuris István László alpolgármester önkormányzati beszámolója – útfejlesztés, óvodai-bölcsődei beiratkozások, civilpályázatok. Mai aktuális adásunkban sok téma szerepel Kuris István László alpolgármester beszámolójában. Örömteli hírei mellett megtudjuk miért volt szükséges a hulladék razzia, és milyen eredményekkel zajlott. Feltétlen tartsanak velünk!

14:00 – Helyi hírek

14:10 – Zöld-tál: Madarak és fák napja - Mongyi Marianna a Zöld Híd Egyesület vezetője a vendégünk, aki a Madarak és fák napjáról mesél az adásban. A fontos információk mellett remek recepteket hoz nekünk túrázáshoz, sétához. Megtudhatjuk, hogyan készül a mézes-szezámmagos csirkemell, a barackos teasütemény, de finom szendvicskrémek és saláták receptjeit is hallhatjuk. Tartsanak velünk!

15:00 –MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

16:00 – Helyi hírek

17:00 –MTI Országos hírek

17:10 – Önindító: Halasra mindig barátokhoz jövök! - beszélgetés Segal Viktorral az Önindító magazinban. Az egész világon ismert és elismert séf, és gasztronómiai tanácsadó az elmúlt hetekben Spanyolországban, Dél-Olaszországban és Erdélyben adott gyakorlati tanácsokat az ottani legkiválóbb séfeknek. Évek óta mindig itt van nálunk is a Félúton Fesztiválon és zsűriként, mentorként támogatja városunk gasztrokulturális életének fejlődését. Terítéken  a halászlé, a lecsó, a pörkölt és a csúcsgasztronómia is. Mindenképpen érdemes meghallgatni a beszélgetést!

18:00 – Helyi hírek

19:00 –MTI Országos hírek

19:10 - Szép Álmokat: Fésűs Éva: A hinta

19:25 - Irodalom az éterben: J. K. Rowling: Harry Potter és a félvér herceg

20:00 – Helyi hírek

20:10 - Irodalom az éterben: Terry Brooks - Baljós Árnyak

21:00 – Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel: - Édes Árpád- Református (ismétlés) és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 –MTI Országos hírek

22:10 – Aréna