Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Műsorajánló: 2014.11.10. Hétfő

Írta:

5:00  - Serkenj fel! – a közelmúlt Református igehirdetései Dányi-Nagy Márió igehirdetése

6:54 – A nap igéje

7:00 – Ébresztő magazin: Ébredjenek Posztobányi Vandával

10:00 – Jóllét magazin: - Módszerek a tartós fogyás elérésére – A riporter Németh Andrea vendégei: Szabados Éva sportoktató és Kovács Betti, aki több, mint 25 kg-t fogyott elmondja hogyan sikerült lefogynia és megtartani elért súlyát.

13:00 – 30 perc alatt a Föld körül –Új – Zélandról, a világ egyik legszebb szigetéről mesél Szűcsné Gáspár Ida - A riporter Németh Andrea (ism)

Thália szekerén: - Halottak napi megemlékezés – Anda Péter műsora

15:00 – Diákszerviz: Kertvárosi Iskola diákjai beszélgetnek Brinkus Helgával

16:00  - Hazafelé magazin Brinkus Helgával

19:00 – Szép álmokat: Furcsa Borcsa; A rátóti csikótojás; Bérmai muzsikusok; Szoborkollégák eltünése  című mese

19:15 – Irodalom az Éterben J.K. Rowling: Harry Potter és a Tűz serlege

20:00 – Diákszerviz újratöltve: Kertvárosi Iskola diákjaival beszélget Brinkus Helga (délutáni adás ismétlése)

21:00 – Lélekműhely: Pál Ferenc atya előadássorozata: Carl Rogers gondolatai a tanításról és a tanulásról. A témacentrikus interakció szabályai Ruth Kohn alapján. (Mária Rádiótól átvett műsor)

22:20 – Életutak: Fekete Ágnes  A Csány család Kecskeméten, a Wéber család Budapesten egy-egy sérült, úgymond fogyatékos, Down-szindrómás gyereket fogadtak magukhoz. A magyar szociális rendszer összes buktatóján átverekedték magukat, és végül nevelőszülők lettek. Wéber Tibort és Saroltát, először pedig Csány Endrét és Katalint hallhatják.